albina-2Apiprodex S.R.L. si-a inceput activitatea in anul 2002, fiind compania care a introdus pe piata conceptul de miere si produse apicole ecologice. Compania a fost infiintata pentru activitati de productie, procesare si export de produse apicole de inalta calitate, cu origine controlata, din Romania.

Sediul firmei si depozitul se afla in Targu-Mures, oras situat in centrul Transilvaniei, facilitand astfel o mai buna logistica si aprovizionare a punctului de achizitie central.

Programul nostru de certificare BIO cuprinde aprox. 120 apicultori din toata tara, ceea ce inseamna ca mierea ecologica a peste 15.000 familii de albine se regaseste pe piata europeana.

miereCa o noutate, in vara anului 2012 s-a initiat un nou proiect de certificare, recunoscut pe piata vest-europeana sub denumirea “NATURLAND” si care vizeaza pentru moment 12 apicultori cu aprox. 2.000 familii de albine.

Inspectia si certificarea familiilor de albine ecologice este asigurata de ECOINSPECT S.R.L., in concordanta cu reglementarea EC 834/2007. De asemenea, se achizitioneaza miere si de la apicultori certificati BIO de catre alte organisme de inspectie si certificare europene, cum ar fi: CSI GmbH, BCS Oeko Garantie, Agreco, Ecocert, Ceres GmbH. Anterior livrarii, mierea de albine este analizata conform urmatorilor parametrii: antibiotice, umiditate, HMF si este indeaproape urmarita prevenirea falsificarii cu zaharuri sau alte adaosuri; iar siguranta produsului alimentar este asigurata prin sistemul de calitate ISO 22000 implementat in firma de catre URS (United Registrar of Systems) Romania.

Gama de produse pe care le poate oferi societatea comerciala Apiprodex cuprinde miere ecologica sau conventionala la vrac, in butoaie de 300 kg, din urmatoarele sortimente: salcam, tei, poliflora si mana, dar si produse apicole precum polen si propolis.

 

Informatii si cifre

Sediu: str Llucernei nr 2, Tirgu Mureș, Romania

Fondată în: 2003

Cifra de afaceri: 2,5 mil. EURO

Numar de angajati: 8

Locatii: 2

Miere procesată (2015): 450 t

 

Website: www.apiprodex.eu

E-mail: office@apiprodex.eu

Telefon: +4.0265.31.10.45

Director General: Dorin Dogar