Apicola Costache DIN TRADIȚIA moștenită din generație în generație, s-a născut în 2005 APICOLA COSTACHE, din dorința de a duce mai departe dragostea și priceperea pentru apicultură a lui Costache Marin.

PRODUSELE "Mos Costache” oferă miere de ce mai bună calitate, atent selecționată. Garanția respectării normelor în vigoare este atestată prin buletine de analiză efectuate în laboratoare de specialitate din România și Germania.

ACREDITĂRILE ISO pentru controlul calității și Agreco pentru mierea Bio fac dovada calității și seriozității noastre.

apicola costache standPASIUNEA noastră pentru apicultură și produsele de cea mai bună calitate au făcut din APICOLA COSTACHE unul dintre cei mai importanți procesatori români de miere atât pe piața locală cât și internațională. ASTFEL suntem furnizori pentru cei mai mari retaileri din România: Carrefour, Auchan, Kaufland, Lidl România și Bulgaria (unic distribuitor), Metro, Selgros, Penny XXL Mega Discount, Apicola Costache productsReal Hyper Magazine.

DISPUNEM de cea mai mare capacitate de omogenizare din România (un lot de 40 T) utilată după cele mai înalte standarde tehnice și de calitate.

DIN DORINȚA de a cunoaște piața aflată permanent în schimbare, dar și în încercarea de a răspunde tuturor nevoilor clienților noștri, APICOLA COSTACHE este prima companie din România care a realizat un studiu de cercetare prin neuromarketing, una dintre cele mai inovative tehnici de cercetare a consumatorului și a comportamentului acestuia.

Informatii si cifre

Sediu: str. Vlădica Nr. 6, Ion Roata, Ialomița, Romania

Fondata in: 2005

Cifra afaceri: 7 mil. EURO

Numar angajati: 31

Locatii: 3

Miere procesata (2020): 2115 t

 

Website: www.apicolacostache.ro

E-mail: office@apicolacostache.ro

Telefon: +4.0744.34.46.34

Director general: Marius Cazacu