Apisrom - the honey side of lifeApisrom SRL este o societate cu capital privat românesc, înființată în 2005, desfășurând ca activitate principală procesarea produselor apicole: miere și ceară. Aceasta se desfășoară la un nivel de performanță la nivelul exigențelor tehnice solicitate de standardele și legislația în vigoare și este executată cu personal calificat, cu experiență.

La finalul anului 2008 am inaugurat actuala fabrică, aceasta fiind concepută cu două linii distincte: una care procesează mierea de albine și una care procesează ceară.

Din dorința de a veni pe piață cu produse noi, în fiecare an s-au făcut investiții în tehnologie modernă și de actualitate implementându-se și sistemele de management al calității ISO 9000, ISO 22000, IFS Food.

În laboratorul propriu avem posibilitatea de a face determinări ale caracteristicilor produselor apicole achiziționate și de a urmări continuu calitatea produselor realizate. Pentru a asigura produse finite de înaltă calitate, am implementat sistemele de siguranță alimentară ISO22000 și am obținut certificare TUV Austria pentru IFS FOOD.

Materia prima folosită la produsele noastre este achiziționată cu precădere din estul României, ce acoperă aproape o treime din suprafața țării.

În vederea asigurării calității constante am stabilit relații cu un număr mare de apicultori care sunt principalii furnizori de materie primă. Apisrom participă permanent la simpozioanele naționale și internaționale pentru produse apicole atât BIO cât și convenționale, în scopul de a-și promova poziția de furnizor de încredere pe piața de miere și faguri.

Suntem prezenți pe piață cu un portofoliu complex de produse având că destinație piața europeană precum și piața românească de Horeca și retail. Pentru piața din Europa, avem încheiate contracte comerciale pentru furnizarea de miere de salcâm, miere de tei, miere polifloră, miere de floarea soarelui, miere de rapiță, cu companii din țări precum ar fi Franța, Germania, Polonia, Spania, Italia, Austria și Slovacia.

Valorile Apisrom sunt performanța, calitatea, inovația, respectul și angajamentul pentru consumatori și partenerii de afaceri, implicarea în dezvoltarea tehnologiei de producție, pentru a garanta calitatea și siguranța produselor.

Informatii si cifre

Sediu: Muntenii de jos, Vaslui, Romania

Fondata in: 2005

Cifra afaceri:  8,7 mil. EURO

Numar angajati: 40

Locatii: 3

Miere procesata (2020): 2700 t

-din care 400 t miere organica

Ceara conventional: 50 t

 

Website: www.apisrom.ro

E-mail: office@apisrom.ro

Telefon: +4.0235.31.15.56

Director general: Dumitru Rascanu